La ofertă

Boxa profesionala activa BEHRINGER B115 MP3

BEHRINGER B115 MP3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BEHRINGER B115 MP3

(Boxa profesionala activa, player MP3 incorporat, 250 W RMS, 54-20000 Hz, amplificare activa)

BEHRINGER B115 MP3 este o boxa profesionala, cu amplificare activa, ce ofera un sunet clar, puternic si bine conturat. Aceasta dispune de cateva sisteme suplimentare, ce ofera versatilitate utilizarii. Pretul la care este vanduta aceasta reprezinta unul dintre principalele sale avantaje.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa profesionala BEHRINGER B115 MP3 integreaza un amplificator puternic, de 1000 Watt, clasa D. Gratie acestuia, boxele sunt mai usoare si mai puternice decat modelele anterioare. Consumul energetic este si el optimizat, datorita sistemului SMPS (Switch Mode Power Supply), care permite, in acelasi timp, utilizarea indelungata fara riscul supra-incalzirii. Caracteristica principala, ce ofera o imagine reala asupra puterii, este puterea RMS. Aceasta urca pana la 250 Watt, facand fata, fara probleme, in spatii deschise. Raspunsul in frecventa asigura un interval cuprins intre 45 Hz si 20 kHz, deservind foarte bine sunetele joase si medii dar stand putin mai slab pe inalte.

Boxa profesionala BEHRINGER B115 MP3 mai inglobeaza si un mixer pe 2 canale, receiver pentru microfoanele Wireless, un MP3 player si o portabilitate excelenta.

Mp3 player-ul incorporat reprezinta unul dintre principalele atu-uri ale acestei boxe. Acesta ofera o interfata generoasa  si un panoul de control cu nu mai putin de 8 butoane, pentru ca utilizatorul sa aiba posibilitatea de a cauta piese si de a seta functii precum repeat, shuffle sau single-play.

BEHRINGER B115

Mixer-ul pe 2 canale ofera un nivel inalt de acuratete a sunetului. Va trebui doar sa conectezi un microfon si un instrument muzical, sa alegi negativul printr-un stick USB si petrecerea va fi garantata. Daca aveti nevoie de o acoperire superioara, veti putea conecta mai multe boxe active prin intermediul unui conector output XLR.

Receiver-ul pentru microfoanele Wireless iti ofera mobilitate si o mai buna exprimare. Gratie sistemului Ultralink ULM se asigura un sunet profesional, calitativ, in spectrul a 2.4 GHz.

Va invitam sa vizionati review-ul urmator, facut de un detinator al acestor boxe, din Marea Britanie:

Concluzia noastra este ca BEHRINGER B115 MP3 reprezinta o boxa profesionala, cu performante remarcabile. Inovatia in aplicatii este evidenta, utilizatorul beneficiind de versatilitate, aceasta fiind una dintre caracteristicile esentiale ale brand-ului nemtesc. Pretul la care se vinde acest produs este suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

BEHRINGER B115

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Boxe profesionale
Putere RMS (W): 250
Impedanta (ohmi): –
Raspuns in frecventa: 45 – 20000 Hz
Difuzor inalte (mm): 34
Difuzor joase (mm): 381
Caracteristici speciale: Player MP3 incorporat
Dimensiuni (W x H x D mm): 713 x 427 x 313
Greutate (Kg): 21

ALTELE

Amplificare: Activ
Culoare: Negru

BEHRINGER B115 MP3

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search