La ofertă

Boxa wifi Yamaha WX-010 Black

Yamaha WX-010

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Yamaha WX-010

(Boxa activa, 25 W RMS, 6 Ohm, Wi-fi, Bluetooth, MusicCast)

Yamaha WX-010 reprezinta o boxa activa cu 2 cai, foarte compacta, remarcata pe toate site-urile de profil pentru conexiunea wireless excelenta si pentru abilitatea de a se conecta usor cu alte dispozitive audio compatibile MusicCast. Incinta sa este una de foarte buna calitate, fiind atractiva si din punct de vedere estetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Specificatii si design

Boxa activa Yamaha WX-010 ofera o putere de 25 W RMS, aceasta reprezentand puterea reala, resimtita de utilizator. Aceasta a fost conceputa in doua cai, incluzand un woofer de 3-1/2”, un tweeter de 1” si doua radiatoare pasive. La exterior observam o incinta cu forma rectangulara, cu colturi rotunjite, o grila din panza Saran ce acopera difuzoarele si un finisaj excelent, disponibil in doua culori (alb si negru).

Un panou de control senzitiv este amplasat in partea superioara a boxei oferind functii precum playback, volume level si power, de-a lungul unui sir de leduri care semnalizeaza modalitatea actuala de conectare. Acest sistem de control tactil nu este foarte performant, uneori fiind necesara atingerea dubla a unui simbol pentru a efectua comanda respectiva. Pe partea din spate a incintei, utilizatorii vor gasi un cablu de alimentare, un port Ethernet si un orificiu pentru montarea pe perete. Din pacate, nu exista intrari audio cu fir.

Setup

Fiind construita exclusiv pentru conectare Ethernet sau wi-fi, boxa activa Yamaha WX-010 propune o instalare extrem de facila. Pentru utilizatorii care doresc o conexiune prin Bluetooth, va trebui doar sa alimenteze boxa la o priza de perete si sa o localizeze prin intermediul dispozitivelor de redare compatibile, precum smartphone-uri sau tablete.

Cei care doresc sa beneficieze de avantajele unei boxe wi-fi sau multiroom, vor trebui sa descarce gratuit aplicatia MusicCast din magazinele Google Play sau iTunes. Odata ce aplicatia a fost descarcata, conectarea se va realiza foarte rapid. Conectați, fără fir, difuzorul la un dispozitiv mobil, prin Wi-Fi, apasand scurt butonul de conectare, de pe unitate. De aici, clientii pot creea o locatie MusicCast sau pot preseta o camera, permitandu-li-se controlul wireless al speaker-ului, egalizarea frecventelor, redarea fisierelor audio stocate pe dispozitivele mobile si accesul la o multitudine de aplicatii si canale de streaming online, precum Pandora, Spotify, Napster, SiriusXM Internet.

Performante

Pentru a testa boxa activa Yamaha WX-010 am folosit, mai intai, o conexiune Wi-fi de pe telefonul meu Samsung Galaxy S7. Am testat o varietate de genuri muzicale, in formate FLAC sau MP3 si un numar mare de radio-uri online. Impresia generala a fost una remarcabila pentru clasa acestei boxe, oferind o dispersie foarte buna a sunetului care umple rapid o incapere de mici dimensiuni. Sunete versatile au fost redate la calitate ridicata, chiar daca au existat unele limitari la volume mari, in cazul anumitor piese.

In general, vocalele si isntrumentalele au avut o fidelitate buna, mediile fiind clare, inaltele solide iar joasele avand o profunzime surprinzatoare pentru asemenea dimensiuni compacte. Este incredibil ca o astfel de boxa poate produce vibratii asupra biroului pe care este asezata si chiar asupra podelei, pe sectiunile de bass agresiv.

Piesele de hip-hop intampina unele probleme, mai ales atunci cand calitatea fisierelor nu este cea mai buna. In unele situatii am observat un derapaj la imbinarea vocilor cu bass-ul dar este oarecum normal pentru o boxa care cantareste putin peste 1.5 kg. Din fericire, genurile rock, folk, classic si pop nu intampina aceasta problema. Intr-un dormitor de dimensiuni mici spre medii nu a fost nevoie sa depasesc un nivel al volumului de 70%, parametrii pana la care nu am observat distorsiuni. Daca vreti sa folositi boxa activa Yamaha WX-010 in living-uri mai spatioase, veti avea nevoie de un nivel al volumului de peste 90%, nivel la care veti observa unele distorsiuni, un bass supradimensionat si o vibratie nedorita a incintei.

Vom atasa mai jos si un video-review, pentru a va putea face o parere mai concreta asupra acestui produs:

 

Concluzia noastra este ca Yamaha WX-010 reprezinta o boxa wi-fi excelenta pentru incaperi cu dimensiuni de pana la 15 mp, conexiuni facile (fara fir) si performante acustice remarcabile pentru asemenea dimensiuni compacte. Indiferent ca va fi montata pe perete sau asezata pe noptiera/birou, acesata se va remarca prin rafinamentul finisajelor sale. In plus, pretul la care se vinde este unul destul de competitiv pentru segmentul in care se incadreaza.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

  • livrare gratuita;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • extinderea garantiei;
  • cea mai variata gama de produse;
  • achizitie in rate;

Yamaha WX-010

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Boxa activa
Putere RMS (W): 25
Putere muzicala (W): 25
Impedanta (ohmi): 6
Difuzor inalte (mm): 25
Difuzor joase (mm): 90
Greutate (Kg): 1.7
Continut pachet: 1 boxa wifi

ALTELE

Amplificare: Activa
Caracteristici Speciale: Wifi, Bluetooth, MusicCast
Culoare: Black

Yamaha WX-010

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa wifi Yamaha WX-010 Black
Yamaha WX-010 reprezinta o boxa wi-fi excelenta pentru incaperi cu dimensiuni de pana la 15 mp, conexiuni facile (fara fir) si performante acustice remarcabile pentru asemenea dimensiuni compacte. Indiferent ca va fi montata pe perete sau asezata pe noptiera/birou, acesata se va remarca prin rafinamentul finisajelor sale. In plus, pretul la care se vinde este unul destul de competitiv pentru segmentul in care se incadreaza.
8.5 Total Score
Design compact si performante remarcabile

Yamaha WX-010 reprezinta o boxa wi-fi excelenta pentru incaperi cu dimensiuni de pana la 15 mp, conexiuni facile (fara fir) si performante acustice remarcabile pentru asemenea dimensiuni compacte. Indiferent ca va fi montata pe perete sau asezata pe noptiera/birou, acesata se va remarca prin rafinamentul finisajelor sale. In plus, pretul la care se vinde este unul destul de competitiv pentru segmentul in care se incadreaza.

Claritate
8.5
Putere
8
Fiabilitate
9
Pret
8

Search