La ofertă

Noul Chromecast adauga streaming la 1080p/60fps si multi-room audio

Un design proaspat si cateva imbunatatiri nesemnificative.

La cinci ani de la lansarea Google Chromecast, avem o versiune noua. Succesele mici, dar semnificative par sa fie strategia celor de la Google, care isi doresc mai multa functionalitate de la streamer-ul lor foarte accesibil.

Noul Chromecast vine cu un design regenerat si doua culori noi, carbune si creta. Pastreaza aceleasi dimensiuni dar au o viteza de procesare cu 15% mai mare si suporta streaming la 1080p/60fp.

In afara de upgrade-ul video, noul Chromecast ofera, de asemenea, multi-room audio. Un update care va veni pe finalul anului va permite sa ascultati muzica de la Spotify, YouTube Music si, speram, alte servicii de streaming, intr-o armonie perfecta, prin intermediul mai multor difuzoare compatibile conectate.

Chromecast functioneaza acum fara probleme cu Google Home, astfel incat sa puteti utiliza comenzile vocale pentru a comanda dispozitivele conectate. Asadar, ii veti putea spune televizorului sa redea un anumit clip de pe YouTube sau un show anume de pe Netflix, de exemplu. Noul Chromecast va functiona cu o noua funcie, Live Albums, care poate face streaming de fotografii dintr-un cont Google Photos catre un televizor conectat.

Noul Chromecast poate fi achizitionat de pe Emag la un pret de 180 lei.

Search