La ofertă

Sony testeaza un potential serviciu de streaming muzical

Oare acesta este sezonul pentru a lua in considerare lansarea unui serviciu de streaming? Se aude ca Amazon va anunta in curand un serviciu gratuit de streaming (cu reclame), Led Zeppelin se presupune ca intra in joc, iar acum Sony declara ca nu va exclude un serviciu propriu de streaming in viitor.

Rob Stringer, CEO la Sony Music Entertainment, a anuntat la BBC Radio 4 Media Show ca, chiar daca recunoaste suprematia Spotify in industria de streaming, Sony la un momentdat va face ceva care sa-i ofere mai mult control asupra distributiei.

„Avem sute de mii de piese daca mergem in urma cu o suta de ani… deci avem o marja suficienta. Vrem sa descarcam totul de pe o platforma de streaming? Nu… pentru ca avem un aranjament care functioneaza ok pentru toata lumea la acest moment.” i-a spus prezentatorului BBC, Amol Rajan.

„Dar care va fi urmatorul capitol in urmatorii 5 ani? Cine stie?”

Sony are, in mod evident, un catalog imens de muzica, stimulat prin achizitionarea cotei lui Michael Jackson din EMI Music Publishing. Tranzactia s-a produs anul trecut pentru suma de 287 milioane de dolari.

Search